O femeie, în vârstă de 67 de ani, talhărită în scara blocului

HomeEveniment

O femeie, în vârstă de 67 de ani, talhărită în scara blocului

  O femeie, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Craiova, a fost tâlhărită în după-amiaza zilei de 29 ianuarie, în scara blocului. Autorul,

VIDEO. Bătrân, de 87 de ani, din Slatina, salvat de pompieri dintr-o mlaştină. Omul, aflat în hipotermie, a fost transportat la UPU
Accident grav pe DN 65, între Craiova şi Balş. O femeie a decedat
VIDEO. O argeşeancă a ajuns cu maşina pe gardul unei locuinţe, din cauza unui cal
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Craiova, a fost tâlhărită în după-amiaza zilei de 29 ianuarie, în scara blocului. Autorul, un tânăr de 22 de ani, a fost arestat preventiv.

 

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi pe data de 29 ianuarie, ora 17.12, de o femeie de 67 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Vântului, din localitate, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care, prin imobilizare, i-ar fi sustras suma de 600 de lei.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, iar, în baza semnalmentelor oferite de femeie și în urma activităților desfășurate, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 30 ianuarie, tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0