O tânără, din Caracal, depistată cu aproximativ 44 de kg de tutun mărunţit în portbagajul maşinii

HomeEveniment

O tânără, din Caracal, depistată cu aproximativ 44 de kg de tutun mărunţit în portbagajul maşinii

  Dosar penal pentru o tânără, în vârstă de 33 de ani, din Caracal, depistată cu aproximativ 44 de kg de tutun mărunţit, în portbagajul maşini

FOTO. Incendiu într-o gospodărie, din Olt, de la un cazan de ţuică
Un elev a murit sub ochii colegilor, la o zi de la ieșirea din izolare
Dosar penal pentru doi soţi din Dăneasa, după ce femeia s-a urcat la volan fără permis
Distribuie acest articol

Loading

 

Dosar penal pentru o tânără, în vârstă de 33 de ani, din Caracal, depistată cu aproximativ 44 de kg de tutun mărunţit, în portbagajul maşinii.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat pe data de 25 iunie o acțiune, în orașul Caracal, pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile, provenite din contrabandă.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe strada Gen. Gheorghe Magheru, o femeie, de 33 de ani, din municipiul Caracal, care deținea în autoturism 26 de pungi din plastic ce conțineau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit.

Cele 44 de kilograme de tutun mărunțit au fost sigilate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile, care intră sub incidenta regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kilogram de tutun de fumat”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0