O tânără mămică din Slatina cere cu disperare ajutor pentru a trăi. Şansa la viaţă o reprezintă o clinică din Turcia

Apel disperat al unei mămici din Slatina, care luptă pentru viaţa ei, dar mai ales pentru a-şi creşte copilul, care are doar un an şi opt luni. Corina Rizescu, o tânără de doar 36 de ani, a găsit o speranţă în a învinge boala, însă asta înseamnă costuri. Pentru a ajunge cât mai repede la clinica Anadolu, din Turcia, Corina are nevoie de o suma mare de bani, pe care familia nu şi-o permite. În acest sens, pe Facebook are loc o strângere de fonduri. Haideţi să o ajutăm pe Corina să trăiască!

O tânără mămică din Slatina cere cu disperare ajutor pentru a trăi. Şansa la viaţă o reprezintă o clinică din Turcia

O tânără din Slatina, mămică a unui băiețel, de nici doi ani, cere ajutor pentru a strânge banii necesari în lupta pentru a trăi. Contul bancar este RO64RZBR0000060017614344 - Corina Rizescu.

Distribuie pe Facebook

Am 36 de ani și sunt soție și mama unui băiețel de 1an și 8 luni”, aşa îşi începe povestea Corina, o tănără mămică, care luptă din răsputeri cu cea mai perfidă boală, cancerul.

Corina a fost diagnosticată în vară cu cancer de col uterin, iar de atunci viaţa ei s-a transformat într-o continuă luptă în a găsi cele mai bune soluţii din punct de vedere medical. Spitalul a devenit a doua ei casă, însă, din păcate, cancerul a evoluat.


În august 2019 am fost diagnosticată cu cancer de col uterin stadiul 1B, localizat pe colul uterin. Am făcut radioterapie 23 de ședințe. După radioterapie tumoarea s-a extins către ureterul stâng (legătura dintre vezica și rinichiul stâng), către vezică și rectosigmoid (ultima parte a colonului), iar medicul chirurg m-a trimis înapoi la radioterapeut să mai fac radioterapie, dar radioterapeutul m-a trimis la plimbare. Și uite asa dintr-un cancer de stadiul 1B, aparent „fără probleme”, dacă se poate spune aşa, am ajuns sa am cancer de col uterin de stadiul 2B avansat. Exprimarea medicului chirurg” a fost… extins către 3 zone diferite, și am ajuns să fiu plimbata de la unul la altul. Împreună cu o alta doctoriță oncolog, decât cea la care ma înscrisesem inițial, am decis sa încercăm și chimioterapie. Între timp am început să consult și alți medici chirurgi pentru atunci când va fi operabil. Primul mi-a spus ca trebuie sa îmi scot rinichiul stâng, deoarece mi-a atins rinichiul. Al doilea mi-a spus ca pe lângă rinichi, trebuie sa scot şi vezica că există tumoare lângă vezică. Un altul mi-a spus că nu ar fi cele două problema, problema este colonul, că trebuie sa mi se facă stoma(colonului sa i se îndepărteze zona atinsă de tumoare și să fie redirecționat prin burtă)” spune Corina, care a solicitat mai multe păreri medicale, însă faptul că acestea au fost diferite au făcut-o să contine să caute şi alte soluţii, cu speranţa că va trăi.

Corina Rizescu a trimis dosarul medical la o clinică de profil din Turcia, însă, costurile sunt foarte mari. Mămica de doar 36 de ani, care în această perioadă efectuează chimioterapie, a fost acceptată la clinica din Turcia, însă are nevoie de banii necesari pentru investigaţii, tratament şi cel mai probabil intervenţie chirurgicală.

„Am trimis dosarul și la clinica ANADOLU din Turci. M-au acceptat dar, așa cum mă așteptăm , costurile sunt cu mult peste ceea ce ne permitem. Și ceea ce mi-au trimis ei ca și costuri sunt cele de început, sunt pentru analize și investigațiile de început, nu pentru schema de tratament sau operație. Cum nu ne permitem sa mergem nici la noi în tara la o clinică privată, din păcate, sunt în situația în care după ce se va termina ultima ședință de chimioterapie și voi face PET-CT-ul, nu știu încotro sa merg să-mi găsesc vindecarea. Singurul lucru pe care îl știu este ca VREAU SA TRĂIESC, vreau sa trĂiesc pentru fiul meu. Oricine ar fi lângă el, dacă eu aş muri, și oricine ar avea grija de el, niciodată nu va fi mama. Iar eu ştiu ca vreau sa fiu lângă el, să-l vad crescând, să am grijă de el, să îi spun ca totul va fi bine, când ii este greu, să-i spun în fiecare zi cât îl iubesc şi ca este copilul perfect pentru noi. Am credință în Dumnezeu și cred ca el va face minunea, că oameni cu suflet mare or să mă ajute să pot să merg și sĂ cer ajutor, până voi găsi pe cineva care să-mi pună corect diagnosticul și să mă opereze așa cum trebuie, sau să găsească schema de tratament, care să-mi aducă vindecarea”, mai spune Corina, care luptă din răsputeri pentru a rămâne alături de fiul ei.

Pe Facebook este organizată o strângere de fonduri pentru Corina Rizescu. Orice donaţie contează enorm. De asemenea, cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul RO64RZBR0000060017614344 – Corina Rizescu.

Haideţi să o ajutăm pe Corina, o tânără mămică din Slatina, să învingă cancerul. Copilul său de nici doi anişori are nevoie ca mama lui să-i îndrume paşii în viaţă.

COMMENTS