Oltul Curtişoara- ACS ARO Muscelul Câmpulung, pe 17 iunie, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a

HomeSport

Oltul Curtişoara- ACS ARO Muscelul Câmpulung, pe 17 iunie, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a

  Campioana judeţului Olt, Oltul Curtişoara, va întâlni la barajul de promovare în Liga a III-a, reprezentativa similară a judeţului Argeş, AR

FOTO. CSM Slatina, remiză în turul barajului de promovare în Liga a II-a. „Când joci dublă manşă, se joacă până în ultimele secunde”
FOTO. Oltul Curtişoara, la un pas de Liga a III-a. Victorie cu 3-1, pe teren propriu, cu Cozia Călimăneşti
Vediţa Coloneşti, la barajul de promovare în Liga a II-a
Distribuie acest articol

 

Campioana judeţului Olt, Oltul Curtişoara, va întâlni la barajul de promovare în Liga a III-a, reprezentativa similară a judeţului Argeş, ARO Muscelul Câmpulung. Manşa tur se va disputa pe data de 17 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe terenul echipei Oltul Curtişoara.

Campioana judeţului Olt, Oltul Curtişoara va întâlni, în barajul de promovare în Liga a III-a, formaţia argeşeană ACS ARO Muscelul Câmpulung. Duelul se va disputa în dublă manşă.

Primul meci, programat pe data de 17 iunie, de la ora 18.00, se va disputa pe terenul campionaei judeţului Olt, urmând ca returul să aibă loc peste o săptămână, pe 24 iunie, de la ora 17.30.

AJF-urile și AMFB-ul au fost obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 11 iunie 2023 echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă (CIS) eliberat de Ministerul Sportului.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0