Pasionat de motoare, nepotul viceprimarului din Şopârliţa-Olt, a murit într-un accident de motocicletă, în Anglia. Prietenii strâng bani pentru repatriere

HomeEveniment

Pasionat de motoare, nepotul viceprimarului din Şopârliţa-Olt, a murit într-un accident de motocicletă, în Anglia. Prietenii strâng bani pentru repatriere

  Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Şopârliţa, nepot al viceprimarului din localitate, a murit duminică, într-un tragic accident în Anglia

Un tânăr, de 21 de ani, fără permis şi drogat, depistat pe strada Artileriei, din Slatina
VIDEO. Un tânăr, de 25 de ani, din Găneasa, s-a înecat într-un lac adânc de aproximativ 5 metri
Un tânăr de 19 ani, dintr-o comună din Olt, bătut în Noaptea de Înviere de un poliţist de la Rutieră şi un militar
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Şopârliţa, nepot al viceprimarului din localitate, a murit duminică, într-un tragic accident în Anglia, acolo unde băiatul muncea împreună cu iubita sa, alături de care avea planuri de căsătorie. Prietenii, familia şi iubita sa fac un apel prin intermediul reţelelor de socializare pentru strângerea banilor necesari repatrierii. Sora sa a plecat în Anglia pentru aducerea trupului neînsufleţit.

Florin, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Şopârliţa, și-a pierdut viața în Anglia. Bărbatul se afla pe strada Birmingham din West Bromwic, și se plimba cu motocicleta, în clipa în care a fost lovit mortal de către un Volkswagen Tiguan.

În urma impactului puternic, Florin s-a stins din viață pe loc. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Autoritățile sosite de urgență la fața locului au transmis primele informații despre tragedie.

Este un incident tragic, în care un bărbat și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Poliției pentru presa internațională.

Florin este nepotul viceprimarului din localitate, iar familia și iubita sa, Lavinia, alături de care urma să-şi întemeieze o familie, cer ajutor disperat pentru a-l aduce acasă. Sora acestuia a plecat în Anglia pentru a-i aduce trupul neînsufleţit acasă. Cei care doresc să ajute familia o pot donând aici AICI.

Nepoata mea a ajuns miercuri dimineaţă în Anglia, dar este nevoită să stea cinci zile în carantină. Luni va merge la morgă, să-l recunoască, după care va demara procedurile de repatriere. Nu ştim exact când va ajunge în ţară. Suma necesară repatrierii este de aproximativ 15.000 de lire. Este o durere imensă, marea lui pasiune, motocicleta, i-a adus sfârşitul”, a spus îndurerat viceprimarul localităţii Şopârliţa, Lucian Traşcă.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0