O tânără, din Caracal, prinsă conducând fără permis. Maşina i-a fost încredinţată de prietenul ei

HomeEveniment

O tânără, din Caracal, prinsă conducând fără permis. Maşina i-a fost încredinţată de prietenul ei

  Doi tineri s-au ales cu dosar penal, după ce o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, s-a urcat la volan fără a deţine perm

Urmărit de poliţişti, un tânăr din Olt, fără permis şi băut bine, a intrat cu maşina într-un pom
Adolescentă de 17 ani, prinsă la volan pe o stradă din Piatra-Olt
Băut bine, un tânăr de 20 de ani, din Olt, s-a urcat la volan fără a avea permis, în ziua de Paşte. S-a oprit într-un stâlp
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi tineri s-au ales cu dosar penal, după ce o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, s-a urcat la volan fără a deţine permis de conducere. Maşina i-a fost încredinţată de către un tânăr din Fălcoiu. Cei doi au fost opriţi în trafic  în comuna Fălcoiu.

 

Polițiștii din cadul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus au oprit, pe data de 1 februarie, ora 19.00,  pentru control, pe Drumul Comunal 84, în comuna Fălcoiu, județul Olt, un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.

„Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0