Urmărit de poliţişti, un tânăr din Olt, fără permis şi băut bine, a intrat cu maşina într-un pom

HomeEvenimentRecomandate

Urmărit de poliţişti, un tânăr din Olt, fără permis şi băut bine, a intrat cu maşina într-un pom

  Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavăţu, urmărit de poliţişti, a intrat cu maşina într-un pom, iar ulterior s-a răsturnat. Aces

Tânăr, prins în trafic fără a poseda permis, pe raza oraşului Piatra-Olt
Adolescentă de 17 ani, prinsă la volan pe o stradă din Piatra-Olt
O tânără, din Caracal, prinsă conducând fără permis. Maşina i-a fost încredinţată de prietenul ei
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavăţu, urmărit de poliţişti, a intrat cu maşina într-un pom, iar ulterior s-a răsturnat. Acesta nu deţinea permis de conducere şi se afla şi sub influenţa alcoolului.

 

Totul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 00:20, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, în timp ce desfășurau activități specifice, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 544, în comuna Brastavățu.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până când conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcție de deplasare și a intrat în coliziune cu un pom, ulterior răsturnându-se.

„În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale, iar la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul avea inspectia tehnică periodică expirată și nu avea încheiată o poliță de răspundere civilă auto valabilă.

Pentru abaterile săvârșite, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.970 de lei, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0