Tânăr băut şi fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat pe raza localităţii Brebeni

HomeEveniment

Tânăr băut şi fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat pe raza localităţii Brebeni

  Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Coteana, fără permis de conducere, a fost prins în trafic, pe raza localităţii Brebeni. Acesta conduce

Băut bine, un tânăr de 20 de ani, din Olt, s-a urcat la volan fără a avea permis, în ziua de Paşte. S-a oprit într-un stâlp
Urmărit de poliţişti, un tânăr din Olt, fără permis şi băut bine, a intrat cu maşina într-un pom
Adolescentă de 17 ani, prinsă la volan pe o stradă din Piatra-Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Coteana, fără permis de conducere, a fost prins în trafic, pe raza localităţii Brebeni. Acesta conducea sub influenţa alcoolului un autoturism neînmatriculat.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice, pe strada Principală, din comuna Brebeni, au oprit pe data de 15 ianuarie, ora 14.10, pentru control un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 26 ani, din comuna Coteana.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul figura ca fiind neînmatriculat.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0