Doi indivizi şi o femeie au tâlhărit un slătinean, în vârstă de 63 de ani, pe strada Ecaterina Teodoroiu

HomeEvenimentRecomandate

Doi indivizi şi o femeie au tâlhărit un slătinean, în vârstă de 63 de ani, pe strada Ecaterina Teodoroiu

  Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Slatina, a fost tâlhărit în seara de 14 ianuarie, pe strada Ecaterina Teodoroiu, de către doi indiviz

O femeie a fost tâlhărită pe strada Cuza Vodă, din Slatina. Autorul este căutat de poliţişti
Un slătinean a fost tâlhărit în ziua de Crăciun, pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Bărbatului i-au fost furaţi 300 de lei şi telefonul
Autorul tâlhăriei de pe strada Cuza Vodă, din Slatina, a fost identificat şi reţinut. Hoţii vin din alte judeţe
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Slatina, a fost tâlhărit în seara de 14 ianuarie, pe strada Ecaterina Teodoroiu, de către doi indivizi şi o femeie. Cele trei persoane au fost reţinute, iar ulterior pentru două dintre ele a fost dispusă măsura arestării preventive.

 

Polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, pe data de 14 ianuarie, de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către două persoane, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate, fiindu-i sustrasă și o borsetă.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie 2024, persoana vătămată s-ar fi întâlnit cu doi bărbați, ambii de 42 de ani și o femeie de 39 de ani, toți din municipiul Slatina, iar pe fondul unor discuții contradictorii cu aceștia ar fi fost agresat fizic și i-ar fi fost sustrasă o borsetă în care se aflau bani, documente personale și telefonul mobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 15 ianuarie 2024, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ulterior, la aceeași dată, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia și bărbatul cercetați pentru tâlhărie calificată și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0