Tânăr, prins în trafic fără a poseda permis, pe raza oraşului Piatra-Olt

HomeEveniment

Tânăr, prins în trafic fără a poseda permis, pe raza oraşului Piatra-Olt

  Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Osica de Sus, a fost prins conducând un vehicul fără permis de conducere şi neînmatriculat, pe raza local

O femeie, din Piatra-Olt, lovită de autoturism. A fost transportată la UPU Slatina
VIDEO/FOTO. Accident feroviar la Piatra-Olt:  Un camion ce transporta stupi de albine a fost lovit de tren
Accident în Piatra-Olt. 5 persoane transportate la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Osica de Sus, a fost prins conducând un vehicul fără permis de conducere şi neînmatriculat, pe raza localităţii Piatra-Olt.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice,la data de 17 decembrie, ora 00.30, pe strada Criveni, din orașul Piatra-Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Osica de Sus.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul figura ca fiind neînmatriculat.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0