Crimă într-o localitate din Dolj. Şi-a ucis vărul, pe care l-a lovit în cap cu un corp dur

HomeEveniment

Crimă într-o localitate din Dolj. Şi-a ucis vărul, pe care l-a lovit în cap cu un corp dur

  Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Cernăteşti, judeţul Dolj, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra u

Descoperire macabră. Un copil de 13 ani şi trei adulţi au fost găsiţi morţi în casă într-o comună din Olt
FOTO. Controale, în această seară, în centrele comerciale. IPJ Olt anunţă că nu vor fi tolerate abaterile de la lege
Atenţie şoferi! Recomandările IPJ Olt în condiţii de vreme nefavorabilă
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Cernăteşti, judeţul Dolj, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei. Acesta şi-a ucis vărul, în vârstă de 67 de ani, din aceeaşi localitate. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Făptaşul a fost cel care a sesizat autorităţile.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați, în noaptea de 15 spre 16 decembrie, prin apel 112 de către un bărbat, de 53 de ani, din comuna Cernătești cu privire la faptul că, o persoană decedată se află în locuința sa.

Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana decedată fiind un bărbat de 67 de ani, din comuna Cernătești.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 53 de ani l-ar fi lovit pe vărul său, de 67 de ani, cu un corp dur în zona capului, fiindu-i provocate leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia.

Având în vedere natura evenimentului, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 16 decembrie a.c., bărbatul de 53 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi propusă arestarea preventivă a acestuia”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0