VIDEO. Un autoturism a luat foc la intrarea în Slatina, pe strada Drăgăneşti

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Un autoturism a luat foc la intrarea în Slatina, pe strada Drăgăneşti

  Un autoturism aflat în mers a luat foc pe strada Drăgăneşti, la intrarea în Slatina. Şoferul şi un alt pasager au ieşit din maşină şi se afl

Accident între o ambulanţă şi un echipaj de poliţie pe DN 64 Caracal-Găneasa. Doi agenţi de poliţie au suferit răni grave
VIDEO. Incident şocant, în trafic, la Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât câţiva metri pe trotuar
Un bărbat în vârstă de doar 48 de ani, din Olt, şi-a pus capăt zilelor
Distribuie acest articol

Loading

 

Un autoturism aflat în mers a luat foc pe strada Drăgăneşti, la intrarea în Slatina. Şoferul şi un alt pasager au ieşit din maşină şi se află în afara oricărui pericol.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în această dimineață, pe strada Drăgănești, la intrarea în municipiul Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

În autoturism se aflau doi bărbați care au reușit să iasă din acesta în faza de inițiere a incendiului, fără a fi răniți.

Incendiul a fost localizat rapid la nivelul compartimentului motor, fără a afecta habitaclul.  În urma incendiului a ars motorul autoturismului și au fost afectate farurile și elemente de caroserie.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un cablu defect sau deteriorat”, a precizat Alin Băsăşteanu.

CITEŞTE ŞI: Tânăr poliţist găsit cu venele tăiate şi împuşcat în cap cu arma din dotare

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0