Dosar penal pentru doi soţi din Dăneasa, după ce femeia s-a urcat la volan fără permis

HomeEvenimentRecomandate

Dosar penal pentru doi soţi din Dăneasa, după ce femeia s-a urcat la volan fără permis

  Doi soţi din comuna Dăneasa, judeţul Olt, sunt cercetaţi penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care

FOTO. Pompierii slătineni solicitaţi pentru a intra în apartamentul unei femei, care nu a mai fost văzută de vecini
O femeie, care era dată dispărută, a fost găsită înecată în râul Olt
O copilă, racolată şi exploatată sexual de doi tineri din Dolj. Fata era transportată la diverşi bărbaţi  şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu ei
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi soţi din comuna Dăneasa, judeţul Olt, sunt cercetaţi penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a fost depistată la volan, pe strada Abatorului, din municipiul Slatina, autoturismul fiindu-i încredinţat de soţul său. 

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pe data de 28 mai, ora 20.10,  pentru control, pe strada Abatorului, din municipiul Slatina, județul Olt, un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 30 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt.

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către soțul acesteia, în vârstă de 44 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt”, transmite IPJ Olt.

Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0