Paul Stănescu preia șefia interimară la PSD București

HomePolitică

Paul Stănescu preia șefia interimară la PSD București

  Marcel Ciolacu, președintele PSD a anunţat, într-o declarație de presă, că secretarul general al partidului, senatorul de Olt, Paul Stănescu

Paul Stănescu:  „Vom pune presiune pe Guvern să facă tot ce se poate ca administrațiile locale să asigure siguranța copiilor”
Paul Stănescu: „Zilele lui Cîţu sunt numărate. După decizia CCR, vom vota cu sete moţiunea de cenzură”
Paul Stănescu (PSD): „Am venit cu un proiect care plafonează prețurile la energie și gaze, vom continua presiunea pentru creşterea pensiilor şi a salariului minim”
Distribuie acest articol

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD a anunţat, într-o declarație de presă, că secretarul general al partidului, senatorul de Olt, Paul Stănescu, este președintele interimar al PSD București.

Paul Stănescu, actual secretar general al PSD, a fost numit luni de conducerea partidului șef interimar la organizația PSD București. Acesta îi ia locul Gabrielei Firea, care s-a suspendat din funcția politică de la PSD București după scandalul azilelor groazei.

Șefia organizației PSD București este un post cu miză în vederea alegerilor locale din 2024. Organizația desemnează candidatul PSD la Primăria București, la primăriile de sector, precum și la consiliul municipal și consiliile de sector.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0