Peste 160 de bilete de tratament pentru pensionarii olteni. Cele mai multe sunt la Olăneşti

Peste 160 de bilete de tratament pentru pensionarii olteni. Cele mai multe sunt la Olăneşti

Peste 160 de bilete de tratament au rămas disponibile din cadrul seriei a XV-a. Cele mai multe sunt în staţiunea Olăneşti. Biletele au data de plecare în staţiune în perioada 29-30 septembrie.

Distribuie pe Facebook

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 15 – 2020 disponibile.

Lista cuprinde un număr de 166 bilete de tratament atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020 cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..


Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 29-30.09.2020 și sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara; 20 bilete în stațiunea Bala; 8 bilete în stațiunea Buziaș; 12 bilete în stațiunea Calimanesti; 8 bilete în stațiunea Covasna; 5 bilete în stațiunea Eforie Nord; 5 bilete în stațiunea Felix; 14 bilete în stațiunea Govora; 4 bilete în stațiunea Herculane; 5 bilet în stațiunea Mangalia; 50 bilete în stațiunea Olanesti; 10 bilete în stațiunea Pucioasa; 5 bilete în stațiunea Caciulata; 2 bilete în stațiunea Moneasa; 2 bilete în stațiunea Techirghiol; 2 bilete în stațiunea Tusnad; 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei; 2 bilete în stațiunea Saturn; un bilet în stațiunea Neptun;

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 23 septembrie 2020.

Beneficiarii de bilete de tratament au obligatia de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020.

 

 

COMMENTS