Pivotul Ivana Gakidova, jucătoare ce are în palmares Cupa EHF European League, vine la CSM Slatina

HomeSport

Pivotul Ivana Gakidova, jucătoare ce are în palmares Cupa EHF European League, vine la CSM Slatina

  Pivotul în vârstă de 29 de ani, din Macedonia de Nord, Ivana Gakidova, este noul transfer realizat de CSM Slatina pentru Liga Naţională. Exp

CSM Slatina a mai perfectat un transfer. Raphael Stănescu, noul mijlocaş din lotul slătinenilor
CSM Slatina l-a transferat pe Raul Popa, un mijlocaş în vârstă de 18 ani
Transferul verii la CSM Slatina. Portarul naţionalei Macedoniei de Nord, noua achiziţie pentru realizarea promovării
Distribuie acest articol

Loading

 

Pivotul în vârstă de 29 de ani, din Macedonia de Nord, Ivana Gakidova, este noul transfer realizat de CSM Slatina pentru Liga Naţională. Experimentata handbalistă are în palmares o cupă EHF European League, obţinută în sezonul 2022-2023. Handbalista care vine să întărească atacul formaţiei slătinene a evoluat în stagiunea precedentă în Turcia, pentru Antalya Konyaalti BSK.

 

Originară din Macedonia de Nord, cu numeroase selecții la naționala țării sale natale, Ivana Gakidova a evoluat ultima oară în prima ligă din campionatul Turciei, la echipa Antalya Konyaalti BSK.

În palmaresul său se numără câștigarea cupei EHF EUROPEAN LEAGUE în sezonul 2022-2023, reușind să înscrie peste 30 de goluri în această competiție. De asemenea, a participat cu naționala Macedoniei de Nord la Campionatele Europene din 2018 și 2022, transmit oficialii echipei CSM Slatina.

Sunt foarte încântată și onorată să fac parte din acest proiect. Am auzit multe lucruri bune despre această echipă și îmi doresc să obținem cele mai bune rezultate!”, a declarat jucătoarea conform Paginii de Facebook a echipei de handbal CSM Slatina.

CITEŞTE ŞI: Handbalistele slătinene se reunesc pe 15 iulie. Attila Horvath: „Am adus jucătoare care să aducă plus valoare pentru Liga Naţională”

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0