Poliţiştii de la Imigrări Olt au verificat societăţile care primesc la muncă cetăţeni din India, Sri Lanka şi Turcia

HomeEveniment

Poliţiştii de la Imigrări Olt au verificat societăţile care primesc la muncă cetăţeni din India, Sri Lanka şi Turcia

  Trei societăţi, care au angajaţi cetăţeni străini, au fost verificate de poliţiştii din cadrul Biroului pentru imigrări al Judeţului Olt. Po

FOTO. Plan Roşu de intervenţie în oraşul Scorniceşti. Tribuna stadionului s-a prăbuşit peste 15 persoane (Exerciţiu ISU)
Bărbatul care şi-a bătut fiul cu cruzime a stat şase ani după gratii pentru că şi-a violat fiica, sub privirile celorlalţi copii
FOTO. Pompierii olteni au salvat un animal căzut într-o fosă. „Fiecare viaţă salvată reprezintă un succes”
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei societăţi, care au angajaţi cetăţeni străini, au fost verificate de poliţiştii din cadrul Biroului pentru imigrări al Judeţului Olt. Potrivit oamenilor legii, nu au fost depistate încălcări privind regimul juridic al străinilor în România.

 

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Olt, în cooperare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt-Poliția Municipiului Slatina, au desfășurat pe data de 28 martie o acțiune pe raza de competență.

Au fost verificate trei societăți comerciale, dintre care două au ca domeniu de activitate construcții, iar una metalurgie. Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au legitimat 42 de străini, din India, Sri Lanka și Turcia.

„Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate încălcări privind regimul juridic al străinilor în România. Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0