Poliţistul în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul autospecialei care a lovit ambulanţa, are mare nevoie de sânge

HomeEveniment

Poliţistul în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul autospecialei care a lovit ambulanţa, are mare nevoie de sânge

Şeful de post de la Bârza, rănit în accidentul de la Sopârliţa, are nevoie de sânge. Acesta se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pe secţia ATI. El va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale de femur, miercuri.  Toţi cei care doresc să doneze sânge sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzii Slatina.

FOTO. Accident în Olt. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţa Slatina
Un cetăţean bulgar a încercat să introducă în România 50 de kilograme de heroină
Copil de 14 ani, înjunghiat mortal de către propriul tată
Distribuie acest articol

Loading

Rănit în timpul misiunii, poliţistul care se afla la volanul maşinii de poliţie, care însoţea ambulanţa, are nevoie de sânge. Acesta se află la ATI în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar apropiaţii fac apel pentru donarea de sânge, având în vedere faptul că miercuri va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Dragi prieteni, Daniel Marin Bărbulescu are nevoie de noi mai mult ca oricând. Cei care aveţi grupa de sânge 0 şi puteţi dona, vă rog din suflet să o faceţi”, este doar unul dintre apelurile apropiaţilor.

Potrivit informaţiilor medicale, acesta are mai multe leziuni interne. De asemenea, urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale de femur, care va avea loc miercuri.

Pacientul este stabil hemodinamic, medicii au hotărât astăzi să-i mai facă un computer tomograf. Am vorbit cu doamna doctor Vidu, iar evoluţia lui este bună”, a precizat managerul SJU Slatina, Dan Stana.

Celălat poliţist cu care se afla în maşină, şeful de post de la Morunglav, Fănel Niţu, nu a rezistat rănilor suferite. Acesta a decedat, a doua zi după accident, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe 2 ianuarie, pe DN 64, pe raza localităţii Şopârliţa. Maşina de poliţie a intrat în ambulanţa care a frânat brusc,  pentru că pacientul transportat a atacat asistenta.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0