FOTO. CSM Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării meciurilor oficiale, care vor începe pe 20 februarie

FOTO. CSM Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării meciurilor oficiale, care vor începe pe 20 februarie

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a reunit, în această după-amiază, în vederea începerii pregătirii de iarnă. Antrenorul Dinu Todoran a avut, la primul antrenament al anului, componenţii vechi ai echipei. Fotbaliştii slătineni vor susţine vineri, 8 ianuarie, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova.

Distribuie pe Facebook

S-a încheiat vacanţa pentru fotbaliştii divizionarei secunde CSM Slatina. Primul antrenament din acest an s-a desfăşurat, în această după-amiază, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Vineri, 8 ianuarie, la prima oră a dimineţii, fotbaliştii grupării slătinene vor efectua vizita medicală, urmând ca după două săptămâni de pregătire pe plan local să facă deplasarea în cantonamentul montan.


După zece zile de pregătire la Cheile Grădiştei, CSM Slatina va susţine, în ziua revenirii în localitate, un meci amical în compania celor de la Corona Braşov, programat pe 27 ianuarie. Odată cu revenirea acasă, vor continua jocurile de verificare.

Pe 3 februarie vor susţine un amical cu Unirea Bascov, pe 6 februarie cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu,  pe 10 februarie cu Pandurii Târgu Jiu, iar pe data de 13 februarie cel mai probabil cu ACS Filiaşi.

Primul meci oficial al anului va avea loc pe data de 20 februarie, pe teren propriu, cu CS Mioveni.

 

 

COMMENTS