Premiul ESO Angels Gold, pentru al treilea an consecutiv, acordat SJU Slatina pentru procedurile de tromboliză

HomeRecomandateSănătate

Premiul ESO Angels Gold, pentru al treilea an consecutiv, acordat SJU Slatina pentru procedurile de tromboliză

  Recunoaştere pe plan internaţional pentru echipa de neurologi din cadrul SJU Slatina, coordonată de medicul Renică Diaconescu, pentru proced

Cel mai nou parc din Slatina inaugurat în acest weekend. Trei zile de spectacole, zone street food şi un concurs de skateboarding
S-a stins din viaţă medicul stomatolog slătinean Dan Ionescu
Proiect PSD: Alte două zile libere legale – 6 şi 7 ianuarie, pentru angajaţii români
Distribuie acest articol

Loading

 

Recunoaştere pe plan internaţional pentru echipa de neurologi din cadrul SJU Slatina, coordonată de medicul Renică Diaconescu, pentru procedurile de tromboliză aplicate pacienților cu accidente vascular-cerebrale. Pentru al treilea an consecutiv, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a primit premiul ESO Angels GOLD din partea Societății Europene de Stroke. 

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a obținut, pentru al treilea an consecutiv, premiul categoria GOLD din partea Societății Europene de Stroke, în cadrul distincțiilor ESO Angels Awards acordate pentru procedurile de tromboliză aplicate pacienților cu accidente vascular-cerebrale.

Inițiativa The Angels construiește o comunitate globală de centre și spitale pregătite pentru intervenția în cazul pacienților cu accident vascular-cerebral, lucrând în fiecare zi pentru a crește numărul de pacienți tratați în spitale și pentru a optimiza calitatea tratamentului.

Premiile ESO Angels sunt concepute pentru recunoașterea și aprecierea echipelor și persoanelor care s-au distins prin îmbunătățirea calității în practica terapeutică a accidentului vascular cerebral și furnizarea în mod constant a datelor care vor ajuta cercetarea și promovarea celor mai bune soluții în tratamentul pacienților cu AVC.

Suntem mândri că, pe parcursul ultimilor 3 ani, am atins statusul GOLD în cadrul distincțiilor ESO Angels și că am fost recunoscuți oficial pe plan internațional la conferințele anuale la care participă experți în domeniu. Această recunoaștere este rezultatul efortului echipei de neurologi a Spitalului Județean de Urgență Slatina coordonată de domnul Renică Diaconescu – medic șef al Secției Neurologie, precum și a tuturor specialiștilor implicați în diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare.

Pe această cale dorim să mulțumim cadrelor medicale pentru eforturile și dedicarea depuse în acordarea asistenței medicale pacienților care trec pragul Spitalului Județean de Urgență Slatina și le urăm succes în continuare!”, transmite managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Angela Nicolae.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0