Primul pacient cu COVID-19, din judeţul Olt, externat după două săptămâni de tratament

HomeActualitate

Primul pacient cu COVID-19, din judeţul Olt, externat după două săptămâni de tratament

Bărbatul de 51 de ani, din Caracal, primul caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus din judeţul Olt, a fost externat după două săptămâni în care a fost tratat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova. Tot astăzi, au mai fost externaţi alţi doi pacienţi trataţi în Craiova, ambii din judeţul Dolj.

Două persoane din judeţul Olt, confirmate cu COVID-19, sunt în continuare internate

O nouă zi cu peste 100 de infectări în Olt. Bilanţul de la începutul pandemiei a ajuns la 7.285 de cazuri
Alertă de vreme rea. Ninsori, lapoviţă şi vânt puternic
Rata de infectare în Slatina este în continuă creştere. Câte cazuri sunt la mia de locuitori în localităţile din scenariile roşu şi galben
Distribuie acest articol

Loading

Bărbatul de 51 de ani din Caracal, care a călătorit din Italia, în acelaşi microbuz cu un sucevean depistat pozitiv, a fost declarat vindecat de noul coronavirus.

Bărbatul a fost transportat pe data de 6 martie la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, iar astăzi, 21 martie, a fost declarat vindecat şi externat.  Acesta a fost primul caz confirmat cu COVID-19 în judeţul Olt.

Alte două persoane din judeţul nostru, care au mai fost confirmate, se află în continuare internate. Este vorba despre tânărul de 22 de ani, din Slatina, revenit din Italia, şi gravida de 21 de ani, sosită tot din străinătate, dar din Anglia.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0