Puţin peste 500 de locuri de muncă vacante la Bursa organizată pe 17 mai, în Slatina şi Caracal

HomeRecomandateSocial

Puţin peste 500 de locuri de muncă vacante la Bursa organizată pe 17 mai, în Slatina şi Caracal

  Doar 44 de angajatori şi-au anunţat prezenţa cu locuri de muncă la Bursa Locurilor de Muncă organizată vineri, 17 mai, în Slatina şi Caracal

Peste 650 de locuri vacante la Bursa Locurilor de Muncă, organizată vineri, în Slatina şi Caracal
14 octombrie, ziua în care absolvenţii din Olt îşi pot găsi un loc de muncă. Bursa se organizează în Slatina şi Caracal
29 iunie, ziua în care oltenii îşi pot găsi un loc de muncă. Bursa se va organiza la Casa de Cultură a Tineretului
Distribuie acest articol

Loading

 

Doar 44 de angajatori şi-au anunţat prezenţa cu locuri de muncă la Bursa Locurilor de Muncă organizată vineri, 17 mai, în Slatina şi Caracal. Potrivit AJOFM Olt, angajatorii pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 531 de job-uri, în diverse domenii de activitate. Dintre acestea, 36 necesită studii superioare.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri – 17 mai 2024, incepând cu ora 9.00, BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ.

Evenimentul se va organiza în :

– Slatina – Casa de Cultura a Sindicatelor

-Caracal – sediul Agentiei Locale Caracal

Evenimentul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Până la această dată au fost contactaţi 110 agenţi economici, din care 44 au confirmat participarea, cu un număr de 531 locuri de muncă vacante, din care 36 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer, specialist in domeniul calitatii, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator masini, operator introducere date, casier, lucrator comercial, confectioner, ambalator manual si muncitori necalificati”, transmite AJOFM Olt.

Participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0