RAZIE. O tânără de 20 de ani, dar şi un tânăr de 18 ani, din Slatina, la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

HomeEvenimentRecomandate

RAZIE. O tânără de 20 de ani, dar şi un tânăr de 18 ani, din Slatina, la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

  O tânără în vârstă de 20 de ani, dar şi un alt tânăr, de 18 ani, din Slatina, au fost prinşi conducând sub influenţa substanţelor psihoactiv

Amenzi şi confiscare a materialului lemnos, în Olt. 50.000 de lei, sancţiunea aplicată unei societăţi din Tufeni
Şofer, din Olt, prins cu 166 km/oră pe DN6. Poliţiştii au reţinut, în weekend, 133 de permise de conducere
Slătinean, la volan fără permis. Poliţiştii olteni au reţinut 113 permise, în două zile de verificări
Distribuie acest articol

Loading

 

O tânără în vârstă de 20 de ani, dar şi un alt tânăr, de 18 ani, din Slatina, au fost prinşi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive, in cadrul unei acţiuni desfăşurate de IPJ Olt.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, pe data de 14 septembrie, ora 21.30, pe strada Ionașcu, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din localitate.

Aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv: T3C KET.

Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”, transmite IPJ Olt.

Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea,  miercuri, în jurul orei 09:55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Podgoriilor, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv: T3B AMP.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”, mai anunţă sursa citată.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0