Robert Zorzoliu, convocat la naţionala Under 15 a României pentru un stagiu de pregătire în Moldova

HomeSport

Robert Zorzoliu, convocat la naţionala Under 15 a României pentru un stagiu de pregătire în Moldova

    Mijlocaşul echipei CSM Slatina, Robert Zorzoliu, a demonstrat că merită să îmbrace tricoul echipei naţionale. Jucătorul pregătit d

FOTO. CSM Slatina revine cu un punct din derby-ul de la Dăeşti. Schimbare în clasamentul play-off-ului
VIDEO. Victorina Bora, după ce şi-a învins fosta echipă: „Sunt jucătoare la valoarea cărora am contribuit decisiv”
CSM Slatina, dezavantajată de retragerea echipei Turris Turnu Măgurele
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Mijlocaşul echipei CSM Slatina, Robert Zorzoliu, a demonstrat că merită să îmbrace tricoul echipei naţionale. Jucătorul pregătit de Iulian Mitrache a participat în perioada 3-9 septembrie, la Cluj-Napoca, la acţiunea de selecţie pentru formarea lotului naţional Under 15 al României, iar în aceste zile a primit convocarea la echipa naţională. Astfel, în perioada 4-9 octombrie, acesta va participa la un stagiu de pregătire în Republica Moldova.

Echipa naţională a României Under 15 (jucători născuţi în anul 2009) va efectua un stagiu de pregătire în Moldova, în perioada 4-9 octombrie.

Mijlocaşul de la CSM Slatina, Robert Zorzoliu, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai Centrului de Copii şi Juniori, este convocat la această acţiune.

Reunirea lotului echipei naţionale va avea loc pe data de 4 octombrie, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, urmând ca pe data de 5 octombrie lotul să facă deplasarea către Moldova, unde va efectua un stagiu de pregătire. De asemenea, sunt programate şi două jocuri amicale cu Molova în zilele de 7 şi 9 octombrie.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0