România va exporta grâu în Indonezia

HomeAgricultură

România va exporta grâu în Indonezia

  Președintele ANSVSA, Alexandru Bociu a primit confirmarea de la Ambasada Republicii Indonezia, printr-un mesaj al Ministrului Agriculturii d

Misiuni de audit la fermele din Olt care au fost lovite de pesta porcină. Aproximativ 100.000 de porci au fost ucişi
Focar de pestă în Olt: 900 de purcei vor fi omorâţi într-o fermă din Valea Mare
Florin Barbu, despre grantul direct de 100 euro/hectar. „Acest ajutor se acordă pentru suprafețele determinate în urma controalelor pentru anul de cerere 2023”
Distribuie acest articol

Loading

 

Președintele ANSVSA, Alexandru Bociu a primit confirmarea de la Ambasada Republicii Indonezia, printr-un mesaj al Ministrului Agriculturii de Jakarta, în ceea ce privește exportul diferitelor produse agricole, în special grâu, din România către Republica Indonezia.

Certificatul de analiză transmis de ANSVSA a fost evaluat de către Ministerul Agriculturii din Indonezia, care a concluzionat că documentul îndeplinește criteriile de selecție ale produselor agricole, inclusiv analiza compoziției boabelor de grâu.

Având în vedere evaluarea pozitivă, sunt încântat să vă confirm faptul că România poate demara procesul exportului de grâu către Republica Indonezia. Această colaborarea între statele noastre, demarată în cadrul sectorului agricol întărește legătura dintre cele două țări și promovează principiile comerțului international.

Apreciem foarte mult eforturile pe care Guvernul României și ANSVSA le întreprind pentru a asigura calitatea și siguranța produselor agricole exportate către Republica Indonezia“ s-a menționat în mesajul primit de la Meidyatama Suryodiningrat, ambasadorul Indoneziei la București.

Suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii atât pentru producătorii noștri de grâne, cât și pentru economia României în ansamblu. Vom lucra strâns cu autoritățile indoneziene pentru a facilita acest schimb comercial și pentru a asigura că produsele noastre ajung în condiții optime pe piața indoneziană” a afirmat , președintele ANSVSA, Alexandru Bociu.

ANSVSA creează oportunități pentru producătorii români prin deschiderea unor noi piețe de export. Fermierii pot, astfel, să-și valorifice produsele de înaltă calitate în întreaga lume și să confirme statutul României de actor important în domeniul agriculturii și al industriei alimentare, se arată în comunicatul ANSVA. 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0