Cei care aleg cariera militară pot opta pentru posturi de soldat/gradat profesionist în două unităţi militare din Caracal

HomeActualitate

Cei care aleg cariera militară pot opta pentru posturi de soldat/gradat profesionist în două unităţi militare din Caracal

  Au început înscrierile pentru cele 1.650 de posturi de soldat şi gradat profesionist, seria a III-a. În judeţul Olt, sunt disponibile locuri

Patru bărbaţi au fost reţinuţi, după descinderile la domiciliul cămătarilor din Caracal şi Corabia
ANM: Temperaturile scad în toată țara. Vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune
Atenţionare COD GALBEN de vânt puternic în Olt şi alte zone din ţară. Rafalele vor depăşi 55…65 km/h
Distribuie acest articol

Loading

 

Au început înscrierile pentru cele 1.650 de posturi de soldat şi gradat profesionist, seria a III-a. În judeţul Olt, sunt disponibile locuri în cadrul a două unităţi militare din Caracal. Termenul limită de înscriere este 24 noiembrie.

Biroul de Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Olt, structură specializată în cadrul Ministerului Apărării Naţionale care se ocupă de informarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, aduce la cunoştinţa celor interesaţi că au început înscrierile pentru cele 1650 de posturi de soldat/gradat profesionist, seria III 2023.

În județului Olt sunt disponibile locuri la U.M. 01252 Caracal și la U.M. 02628 Caracal.

Când se depun dosarele:

  • termenul limită de înscriere 24 noiembrie 2023;
  • termenul limită pentru probele de selecție este 29 noiembrie 2023;
  • termenul limită pentru examinarea medicală este 08 decembrie 2023;
  • termenul limită pentru întocmirea dosarelor este 21 decembrie 2023.

Pentru locurile disponibile în unitățile militare din județul Olt înscrierile se fac la unitațile beneficiare, iar pentru celelalte locuri disponibile scoase la concurs la nivel național, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Olt, situat în Slatina, strada Drăgănești nr. 29; în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08:00– 16:00 și marţi între orele 08:00 – 18:00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele (BIR) 0249/412031 sau (OSU) 0249/431255.

Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie pentru fiecare armă, serviciu sau specialitate militară poate fi consultată la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului  Militar Judeţean Olt, la U.M. 01252 Caracal și la U.M. 02628 Caracal.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0