România, vicecampioană europeană la tenis de masă

HomeSport

România, vicecampioană europeană la tenis de masă

  Echipa naţională de tenis de masă este viceampioană europeană. Tricolorele au pierdut, scor 3-0, confruntarea cu Germania, în finala Campion

Victorie mare pentru Adina Diaconu, la Campionatul Mondial. Slătineanca s-a calificat în turul al doilea
Slătinencele Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, vicecampioane naţionale în proba dublu fete
Slătineanca Adina Diaconu, medalie de aur alături de celelalte componente ale lotului naţional de tenis de masă la Jocurile Europene
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa naţională de tenis de masă este viceampioană europeană. Tricolorele au pierdut, scor 3-0, confruntarea cu Germania, în finala Campionatului European, ce s-a desfăşurat în Suedia. Din lotul României a făcut parte şi slătineanca Adina Diaconu.

Elizabeta Samara a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci.

Selecţionata feminină a României s-a calificat în finala Campionatelor Europene de tenis de masă după ce a învins Franţa cu scorul de 3-1 în semifinale.

Multe motive de mândrie! Încheiem cu zâmbetul pe buze Campionatul European 2023, Malmo, cu medalia de argint câștigată de echipa feminină a României”

Echipa vicecampioană europeană care și-a pus puterea și priceprea la masa de joc este formată din: jucătoarele Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia și antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff. Continuăm să scriem istorie! Hai, România!”, transmite Federaţia Românână de Tenis de Masă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0