Adina Diaconu, în 16-imile probei simplu de la Campionatulului Mondial din Africa de Sud

HomeSport

Adina Diaconu, în 16-imile probei simplu de la Campionatulului Mondial din Africa de Sud

  Slătineanca Adina Diaconu s-a calificat în 16-imile probei de simplu de la Campionatul Mondial ce se desfăşoară la Duran, în Africa de Sud.

Adina Diaconu, campioană europeană la dublu mixt
Slătineanca Adina Diaconu, medalie de aur alături de celelalte componente ale lotului naţional de tenis de masă la Jocurile Europene
Slătineanca Adina Diaconu, argint european cu selecţionata tricoloră de tenis de masă
Distribuie acest articol

 

Slătineanca Adina Diaconu s-a calificat în 16-imile probei de simplu de la Campionatul Mondial ce se desfăşoară la Duran, în Africa de Sud. Sportiva legitimată la Rapid Bucureşti a obţinut o victorie mare contra numărului 24 mondial, Doo Hoi-Kem, din Hong Kong, pe care a învins-o cu 4-2, continunând astfel lupta spre cucerirea unei medalii mondiale.

Tenismena Adina Diaconu a obţinut o nouă victorie extraordinară la Campionatul Mondial ce se desfăşoară în această perioadă în Africa de Sud. Slătineanca legitimată la Rapid Bucureşti a învins-o pe numărul 24 mondial, Doo Hoi-Kem, calificându-se astfel în 16-imile probei de simplu.

Ce victorie și o satisfacție uriașă! Adina Diaconu a făcut un meci mare la Campionatul Mondial Individual 2023, unde a eliminat-o pe Doo Hoi-Kem (Hong Kong, numărul 24 mondial), medaliata cu bronz olimpic de la Tokyo cu echipa.

Sportiva noastră a avansat în 16-imi la simplu feminin și a oferit spectacol la masa de joc în fața sportivei asiatice. Puternică și cu lovituri precise, Adina a împins rapid scorul până la 3-0 la seturi, a condus cu 6-2 în al patrulea set, dar riposta adversarei a fost pe măsură.

Însă din jocul de anduranță care a urmat victorioasă a ieșit Adina Diaconu, cea care a sărit de bucurie la finalul unei întâlniri în care s-a ridicat la nivelul competiției, cu 4-2 (11-3, 11-3, 11-5, 10-12, 8-11, 14-12) contra lui Doo Hoi-Kem”, transmite Federaţia Română de Tenis de Masă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0