FOTO/VIDEO. Accident grav în zona Pădurea Saru. Traficul este complet blocat

HomeActualitate

FOTO/VIDEO. Accident grav în zona Pădurea Saru. Traficul este complet blocat

  Un accident rutier s-a produs în urma cu cateva minute pe DN 65-E 574, în care sunt implicate patru autocamioane şi un autoturism, la ieșire

VIDEO. Accident grav într-o comună din Dolj. O tânără, de doar 22 de ani, a murit
Accident deosebit de grav, la ieşirea din Slatina. O persoană este încarcerată
Victima din accidentul de la ieşirea din Slatina, spre Piteşti, este blocată sub bord, iar pompierii intervin pentru scoaterea sa
Distribuie acest articol

Loading

 

Un accident rutier s-a produs în urma cu cateva minute pe DN 65-E 574, în care sunt implicate patru autocamioane şi un autoturism, la ieșirea din Balș spre Pădurea Saru. Şase persoane se aflau în maşină, iar trei dintre ele au fost transportate la UPU Slatina.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autocamioane și un autoturism au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 65 Craiova – Slatina, la kilometrul 31, în afara orașului Balș, județul Olt. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulația este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor și desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor”, transmite Centrul Info Trafic al Poliţiei Române.

Şase persoane au fost implicate în accidentul rutier, iar trei dintre ele au fost transportate la UPU Slatina.

Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0