17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei fete, de 15 ani, din Teslui, care a plecat de acasă

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

UPDATE: În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt împreună cu polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, minora, Racheru Viviana-Elena, a fost găsită în municipiul Slatina. Aceasta a declarat verbal că a plecat voluntar de la domiciliu, iar pe perioada dispariției nu a fost victima niciunei infracțiuni. Minora a fost predată reprezentanților D.G.A.S.P.C. Olt.

Ştirea iniţială: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.  Mama sa a dat-o dispărută în această dimineaţa.

Astăzi, la ora 07:10 polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, au fost sesizați de o femeie, din comuna Teslui, cu privire la faptul că, în această dimineață, fiica sa RACHERU VIVIANA ELENA , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Teslui și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituție astenică, ochi albaștri, păr lung blond, fața ovală, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul dispariţiei.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email