S-a stins din viaţă Jean Niţulescu, fost preşedinte al echipelor Universitatea Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina

HomeSportRecomandate

S-a stins din viaţă Jean Niţulescu, fost preşedinte al echipelor Universitatea Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina

  Veste tristă în prima zi a anului 2024. S-a stins din viaţă, la vârsta de doar 72 de ani, omul de fotbal Jeane Niţulescu. Acesta a fost cond

Autorul tâlhăriei de pe strada Cuza Vodă, din Slatina, a fost identificat şi reţinut. Hoţii vin din alte judeţe
VIDEO&FOTO. Şofer luat de radar atât pe DEx 12, cât şi pe DN 65, la Negreni. Altul, prins cu peste 200 km pe oră, pe Drumul Expres
VIDEO. Tânăr reţinut, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 12 ani, din Dobroteasa
Distribuie acest articol

Loading

 

Veste tristă în prima zi a anului 2024. S-a stins din viaţă, la vârsta de doar 72 de ani, omul de fotbal Jeane Niţulescu. Acesta a fost conducător al mai multor echipe de fotbal printre care Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina.

 

S-a stins din viaţă, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2024, omul de fotbal Jean Niţulescu. Acesta a suferit, în noaptea de 30 decembrie, un accident vascular cerebral, urmat de un infarct. A ajuns la spitalul din Caracal, însă în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 5.00, a decedat la Terapie Intensivă.

Jean Niţulescu s-a ocupat de destinul mai multor echipe de fotbal printre care Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina.

Alro Slatina a fost ultima echipă pe care a condus-o din postura de preşedinte, după care s-a retras din fotbal. Acesta va fi înmormântat la Caracal, pe data de 3 ianuarie.

Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0