S-a stins din viaţă, la doar 44 de ani, Dragoş Turcitu. Acesta se externase din spital, în urma a două teste COVID-19 negative

Veste îngrozitoare pentru toţi cei care l-au cunoscut pe Dragos Turcitu, fost director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, dar şi membru al unor formaţiuni politice printre care PRM, UNPR şi PNL. Acesta a murit astăzi, la câteva ore după ce s-a externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost tratat pentru noul coronavirus.

S-a stins din viaţă, la doar 44 de ani, Dragoş Turcitu. Acesta se externase din spital, în urma a două teste COVID-19 negative

Dragoş Turcitu a fost tratat de COVID-19, iar astăzi abia se externase

Distribuie pe Facebook

Dragoş Turcitu a fost externat, în această dimineaţă, în urma a două teste negative, însă la câteva ore s-a simţit rău. Din păcate, la sosirea ambulanţei, bărbatul era în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei.

Dragoş Turcitu a fost membru al PRM, UNPR, unde a fost președinte interimar al formațiunii politice la Slatina, membru în Biroul Politic Județean al PNL Olt şi director al Serviciului Județean de Pază Olt. Acesta avea doar 44 de ani. Condoleanţe familiei!


COMMENTS