S-a stins din viaţă, la doar 48 de ani, Adrian Pop, fost director al Poliţiei Locale Slatina

HomeActualitateRecomandate

S-a stins din viaţă, la doar 48 de ani, Adrian Pop, fost director al Poliţiei Locale Slatina

  Veste tristă în această dimineaţă. Fostul director al Poliţiei Locale, dar şi al Loctrans Slatina, Adrian Pop, s-a stins din viaţă noaptea t

COVID-19: Al cincilea deces în judeţul Olt. Bărbatul era internat în Spitalul Municipal Caracal
Nicolae Ciucă: „Am intrat pe o linie descendentă. Urmează o nouă serie de relaxări la începutul lunii martie”
Prognoza meteo 22 martie – 19 aprilie. Meteorologii anunță încă o săptămâna de frig și ninsori
Distribuie acest articol

Loading

 

Veste tristă în această dimineaţă. Fostul director al Poliţiei Locale, dar şi al Loctrans Slatina, Adrian Pop, s-a stins din viaţă noaptea trecută.

Adrian Constantin Pop, fost director al Poliţiei Locale, dar şi al Loctrans Slatina,  s-a stins din viaţă noaptea trecută. Acesta se afla la un grătar, alături de prieteni, când a acuzat o stare de rău şi a căzut secerat. La faţa locului a fost solicitată Ambulanţa, însă din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efecturăii necropsiei şi stabilirii cauzelor care au dus la tragedie.

Adi Pop a mai fost şef al Cancelariei Prefectului Olt în perioada 2005-2008, dar şi subprefect pentru o scurtă perioadă de timp.

Adrian Pop a condus Poliţia Locală Slatina în perioada 2010-2021, după care a fost directorul Loctrans până în acest an. Era casătorit şi avea un copil.

Dumnezeul să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei!

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0