S-au majorat taxele pentru gunoi. Slătinenii vor plăti 15 lei/lună de persoană

HomeRecomandateAdministrație

S-au majorat taxele pentru gunoi. Slătinenii vor plăti 15 lei/lună de persoană

  Slătinenii vor scoate mai mulți bani din buzunar, din această lună, pentru plata gunoiului. Taxa de salubrizare în municipiu va fi majorată

„Cupa Slatinei la Înot” se va desfăşura pe data de 12 noiembrie
Strada Vintilă Vodă, din Slatina, închisă. Care sunt rutele ocolitoare
LISTA magazinelor unde pot fi folosite tichetele sociale de Crăciun acordate slătinenilor
Distribuie acest articol

Loading

 

Slătinenii vor scoate mai mulți bani din buzunar, din această lună, pentru plata gunoiului. Taxa de salubrizare în municipiu va fi majorată cu 5%. Astfel, de la 11,74 lei/persoană/lună această taxă va ajunge la 15,01 lei/pers/lună, pentru utilizatorii casnici. Societăţile comerciale trebuie să achite 884,25 lei/tonă.

Cetățenii care au achitat integral taxa pe anul 2023 vor fi nevoiți să achite și diferența pentru a doua jumătate a anului.

„Se aprobă: taxa distinctă pentru utilizatorii casnici pentru gestionarea deșeurilor de hârtie, metal, plastic și sticlă colectate separat de 2,85346 lei/pers./lună, fără TVA.; taxa distinctă pentru utilizatorii casnici pentru gestionarea deșeurilor reziduale, inclusiv a reziduurilor menajere și a altor deșeuri colectate separate decât cele de hârtie, metal, plastic și sticlă colectate separate de 11,61244 lei/pers./lună, fără TVA; taxa distinctă pentru utilizatorii non-casnici pentru gestionarea deșeurilor de hârtie, metal, plastic și sticlă colectate separat de 1,182,65 lei/tonă, fără TVA; taxa distinctă pentru utilizatorii non-casnici pentru gestionarea deșeurilor reziduale, inclusiv a reziduurilor menajere și a altor deșeuri colectate separate decât cele de hârtie, metal, plastic și sticlă de 653,05 lei/tonă, fără TVA.;” se arată în proiectul Consiliului Local Slatina.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0