Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea a doi fraţi, dintr-o localitate argeşeană, care supravegheau animalelele pe un câmp şi sunt de negăsit

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea a doi fraţi, dintr-o localitate argeşeană, care supravegheau animalelele pe un câmp şi sunt de negăsit

  UPDATE. Cei doi copii au fost găsiţi teferi, pe raza localităţii Bradu. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercet

Accident pe DN 73. Un bărbat, lovit pe trecerea de pietoni de un tânăr din Piteşti
Accident pe DN 7, în Bascov. Un bărbat a fost accidentat grav de o maşină
Bărbat, din Piteşti, găsit mort în casă cu urme de violenţă pe corp
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE. Cei doi copii au fost găsiţi teferi, pe raza localităţii Bradu. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la dispariția a doi minori, frați,  CIOINEAG DAVID IOAN, de 14 ani, respectiv CIOINEAG RADU CONSTANTIN, de 12 ani, care au fost lăsați în zona Golești, să supravegheze animalele, pe un câmp, și nu mai sunt de găsit. În apropiere se află un canal de irigaţii şi un baraj, desfăşurându-se căutări şi în zona aceea.

UPDATE: Copii au fost găsiţi, în urma unor informaţii furnizate de cetăţeni, pe raza localităţii Bradu.

Pentru identificarea minorilor, au fost mobilizate forțe impresionante și au fost transmise mesaje RoAlert.

Polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat activități de căutare, inclusiv în zona barajului Golești.

Pentru căutarea copiilor s-au folosit drone, câinele de urmă, camera cu termoviziune și a fost solicitat și un elicopter să survoleze zona.

Din fericire, în urma informațiilor oferite de cetățeni, cei doi au fost găsiți, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Bradu.

Pentru evaluarea stării minorilor, a fost solicitat un echipaj medical și au fost sesizați reprezentanții D.G.A.S.P. C. și un psiholog. Mulțumim tuturor celor implicați, pentru efortul depus și pentru informațiile furnizate!”, transmite IPJ Argeş. 

CIOINEAG DAVID IOAN

Semnalmente:  1,40 m înălțime, greutate 42 de kg, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

Vestimentația: pantaloni scurți negri, tricou verde și papuci din plastic negru cu albastru;

CIOINEAG RADU CONSTANTIN

Semnalmente:  1,00 m înălțime, greutate 30-40 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, tuns scurt, aluniță neagră pe brațul stâng.

Vestimentația: pantaloni scurți roșii, tricou negru cu portocaliu și papuci din plastic negru cu galben.

Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

Cei doi copii sunt căutaţi şi în lacul de acumulare de la Goleşti, de către ISU Argeş.

Am fost solicitați de către Poliție pentru a efectua căutări în cazul celor doi copii dispăruți. În prezent, desfășurăm căutări cu o barcă de salvare pe lacul de acumulare Golești. De asemenea, A amai fost alocată o barcă, care va ajunge în momentele următoare și va fi lansată la apă”, a precizat locotenent Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0