Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei femei, din Olt, dată dispărută de către rude

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei femei, din Olt, dată dispărută de către rude

  UPDATE: În urma activităților de căutare, femeia a fost identificată în extravilanul comunei Islaz, județul Teleorman. Pe perioada cât a lip

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei femei, din Slatina, care a plecat de la locuinţa părinţilor în ziua de Paşte
Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui bărbat, din Olt, dat dispărut
Un bărbat, din Dăneasa, judeţul Olt, nu a mai fost văzut din data de 29 august. Se cere sprijinul populaţiei
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: În urma activităților de căutare, femeia a fost identificată în extravilanul comunei Islaz, județul Teleorman. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ştirea iniţială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Giuvărăști, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii Secție de Poliție Rurală Nr. 3 Corabia au fost sesizați, în jurul orei 12.00, astăzi, 9 iulie, de un bărbat, din comuna Giuvărăsti, județul Olt, cu privire la faptul că BACIU TANTICA SIMONA, în vârstă de 40 de ani, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 95 de kilograme, ochi căprui, față rotundă, păr lung, de culoare neagră, iar ca semn particular, prezintă o cicatrice postoperatorie pe coapsa piciorului drept.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o bluză albastă și pantaloni de culoare rosie sau neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0