18.1 C
Slatina
sâmbătă, august 13, 2022

Un băiat de 13 ani din Olt, aflat în plasament, a plecat de la asistentul maternal. Cine-l vede să sune la 112

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioană
Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -

 

UPDATE. În jurul orei 19.00, minorul de 13 ani, din orasul Scornicesti, sat Chiteasca, disparut de la domiciliu, a fost gasit in apropierea oraşului Potcoava, într-o casa părăsită. Nu a fost victima vreunei infractiuni.

Ştirea iniţială. Un băiat în vârstă de 13 ani, aflat în plasament la un asistent maternal, din Scorniceşti, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoana care îl are în îngrijire a solicitat sprijinul Poliţiei pentru a-l găsi.

Inspectoratul de Poliţie Olt solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea unui adolescent, în vârstă de 13 ani, plecat de la asistentul maternal care îl are în plasament.

În aceasta dimineata am fost sesizati de catre Mehedintu Viorel, din orasul Scornicesti, sat Chiteasca, despre faptul ca baiatul pe care il are in plasament, Galan Nicolae Viorel, de 13 ani, a disparut de la domiciliu. Din primele verificari, s-a stabilit ca acesta a mai plecat si de la alti asistenti maternali”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, din cadrul IPJ Olt.

 Semnalmente: 1,75 m inaltime, ochi albastri  par saten, tuns scurt.

La momentul dispariţiei purta pantaloni de culoare neagra, geaca neagra, hanorac cu gluga, iar in picioare ghete maro. Cine îl vede este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei