26.1 C
Slatina
vineri, mai 7, 2021

Şefa Secţiei Cardiologie de la Spitalul de Urgenţă din Sibiu a murit din cauza COVID-19

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Medicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit, joi, din cauza COVID-19. Aceasta era internată din 20 aprilie într-un spital din Sibiu şi fusese adusă la Oradea pentru a fi transferată în Germania.

Anunţul a fost făcut de către Spitalul Judeţean Sibiu. 

Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit”, a transmis, joi seară, Spitalul Judeţean Sibiu. 

Colectivul spitalului a transmis condoleanţe.

Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe plan profesional cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor”, au mai transmis oficialii spitalului.   Aceştia fac apel la vaccinare.   „Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au afirmat oficialii Spitalului Judeţean Sibiu. 

 

Şefa de la Cardiologie 1 – Sibiu, dr. Gabriela Carmen Eminovici a fost internată încă din data de 20 aprilie, fiind diagnosticată cu SARS – CoV-2.    Iniţial, a ajuns la Boli Infecţioase şi se declara recunoscătoare colegilor săi pentru dăruire şi implicare. Apoi, când starea de sănătate s-a agravat, a fost transferată la Anestezie şi Terapie Intensivă Modular COVID, din cadrul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Sibiu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email