Şi-a pierdut viaţa, după ce un arbore a căzut peste el

HomeEveniment

Şi-a pierdut viaţa, după ce un arbore a căzut peste el

  Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din localitatea argeşeană Mihăeşti, şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla în pădure. Un arbore a căzut pe

Angajată a unei săli de jocuri de noroc, din Slatina, tâlhărită de un tânăr de 21 de ani
Un preot de 46 de ani și soția lui au murit de COVID. Femeia s-a stins la Spitalul Caracal
S-a stins din viaţă, la spital, şi bărbatul rănit în explozia din comuna Osica de Sus
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din localitatea argeşeană Mihăeşti, şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla în pădure. Un arbore a căzut peste el, iar salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut, din păcate, să-l readucă la viaţă, fiind constat decesul.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, pe data de 3 octombrie, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit de un arbore care a căzut, în pădure, pe raza comunei Mihăești.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung și un tehnician criminalist.

Din verificările preliminare s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Mihăești, care se afla în teren cu vegetație forestieră de pe raza localității de domiciliu, împreună cu un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de o creangă a unui arbore, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări.

Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul bărbatului de 61 de ani”, transmite IPJ Argeş.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0