Alocaţiile copiilor vor creşte, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea este dată de rata inflaţiei

HomeSocial

Alocaţiile copiilor vor creşte, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea este dată de rata inflaţiei

  Alocația pentru copii va crește de la 1 ianuarie 2024, dar sumele nu sunt mari. Creșterea este de dată de indexarea cu rata inflației. Al

Pandemia a sistat activitatea şi în rândul agenţilor de plasare a forţei de muncă în străinătate
Se organizează cursuri gratuite, în Olt, de ospătar, îngrijitor spaţii verzi, lucrător comercial şi competenţe digitale
AJOFM Olt: 130 de persoane încadrate în muncă în luna ianuarie
Distribuie acest articol

Loading

 

Alocația pentru copii va crește de la 1 ianuarie 2024, dar sumele nu sunt mari. Creșterea este de dată de indexarea cu rata inflației.

Alocațiile copiilor vor crește de la 1 ianuarie 2024. Creșterea va fi egală cu rata inflației. Rata inflațiie este în scădcere. În iulie a ajuns la 9% și se prognozează că anul se încheie cu o inflație de 7%.

Copiii cu vârsta de până la 2 ani sau cu handicap beneficiază de o alocație lunară de 631 de lei. Totodată, aceeași sumă de 631 de lei este acordată și copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care suferă de un handicap. Alocația va crește cu 44 de lei.

Copiii încadrați în intervalul de vârstă de 2-18 ani, precum și tinerii peste 18 ani care urmează cursurile liceale sau profesionale, primesc o alocație lunară de 256 de lei. Alocația va crește cu 17 lei și va ajunge la 273 lei, adică 54 euro, potrivit newsweek.ro.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0