Şi băut, şi fără permis, la volanul unui autoturism fără RCA. Tânărul, din Voineasa, s-a ales cu dosar şi o amendă usturătoare

HomeEveniment

Şi băut, şi fără permis, la volanul unui autoturism fără RCA. Tânărul, din Voineasa, s-a ales cu dosar şi o amendă usturătoare

  Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt, a fost prins conducând în comuna Osica de Sus fără a deţine permis de co

Bătrân din Fărcaşele, găsit la mai puţin de 12 ore de la dispariţie, în urma mobilizării poliţiştilor, jandarmilor şi lucrătorilor ISU
Slatina: Vânzătorii de articole pirotehnice, din Piaţa Zahana, s-au ales cu dosar penal
Accident, în Slatina, provocat de o tânără de 21 de ani
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt, a fost prins conducând în comuna Osica de Sus fără a deţine permis de conducere. Mai mult, acesta se afla şi sub influenţa alcoolului, iar maşina nu avea RCA.

Polițiștii Secției de Polție Rurală Nr. 2 Osica de Sus, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Republicii, din comuna Osica de Sus, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Voineasa, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar pentru autoturismul în cauză nu există poliță de asigurare pentru răspundere civilă auto (RCA).

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3.175 de lei, pentru abaterile săvârșite, iar ca măsură complementară, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0