CSM Slatina-Gloria Buzău, transmis în direct pe Digi Sport 1

HomeSport

CSM Slatina-Gloria Buzău, transmis în direct pe Digi Sport 1

  După două deplasări consecutive, CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu un meci în compania altei aspirante la promovare, Gloria

CSM Slatina, 13 ani de performanţă sportivă. Performerii fiecărei secţii au fost premiaţi în cadrul unei gale
Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, la Open-ul Spaniei
CSM Slatina, victorie cu Petrolul Potcoava. Doman a marcat unicul gol al partidei
Distribuie acest articol

Loading

 

După două deplasări consecutive, CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu un meci în compania altei aspirante la promovare, Gloria Buzău. Confruntarea programată sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 11.30, va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

 

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în actualul sezon al Ligii a II-a cu un alt meci dificil. Gloria Buzău va fi adversara grupării pregătite de Daniel Oprescu, într-o partidă programată în cadrul etapei a IX-a.

Gruparea slătineană se află pe locul 12 în clasament, cu 10 puncte acumulate, în timp ce Gloria Buzău, pregătită de Andrei Prepeliţă, ocupă poziţia a treia, cu 15 punct adunate.

Meciul se va disputa sâmbătă, 7 octombrie, cu începere de la ora 11.30, pe Stadionul „1 Mai”. Spectatorii au acces gratuit pe stadion. De asemenea, partida va putea fi urmărită şi la televizor, meciul fiind transmis pe Digi Sport 1.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0