Slatina: Un muncitor s-a electrocutat în timpul unor lucrări desfăşurate pe strada Piteşti

HomeEvenimentRecomandate

Slatina: Un muncitor s-a electrocutat în timpul unor lucrări desfăşurate pe strada Piteşti

  Un muncitor, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cungrea, judeţul Olt, angajat al unei societăţi comerciale, s-a electrocutat în timpul unor

VIDEO. Tânărul de 21 de ani, din Corabia, înecat în Dunăre, a fost găsit la 12 kilometri de locul în care s-a răsturnat barca
Accident în Craiova. O femeie lovită chiar pe trecerea de pietoni, pe Calea Bucureşti
Trei oameni şi-au pierdut viaţa la locul de muncă, în luna noiembrie, în judeţul Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Un muncitor, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cungrea, judeţul Olt, angajat al unei societăţi comerciale, s-a electrocutat în timpul unor lucrări derulate pe strada Piteşti, din Slatina. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Evenimentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 07:50. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cungrea, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce manevra o schelă metalică în apropierea unor fire de înaltă tensiune, s-ar fi electrocutat.

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Olt.

Foto: arhivă

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0