Şofer, din Drăgăneşti-Olt, aproape de comă alcoolică. Urmărit de echipajul de poliţie până în pădurea Comăneasca

HomeEveniment

Şofer, din Drăgăneşti-Olt, aproape de comă alcoolică. Urmărit de echipajul de poliţie până în pădurea Comăneasca

  Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care nu a oprit la semnalul poliţişilor, a fost urmărit până în pădurea Comăne

Autobasculantă răsturnată pe DN 65, Slatina-Craiova, în zona localităţii Pieleşti
Accident rutier la Curtişoara. Intervine descarcerarea
FOTO. Accident cu trei autoturisme implicate pe DJ 653, în afara localităţii Recea. Două persoane transportate la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care nu a oprit la semnalul poliţişilor, a fost urmărit până în pădurea Comăneaca. Testat cu etilotestul, acesta avea o alcoolemie de de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Dudești, din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în pădurea Comăneasca, unde autoturismul a fost oprit.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, transmite IPJ Olt.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0