Ştefan Nicolae, noul prefect de Olt

HomePolitică

Ştefan Nicolae, noul prefect de Olt

  Liberalul Ştefan Nicolae a fost numit, în sedinţa de Guvern de joi, 11 aprilie, noul prefect al judeţului Olt, după eliberarea din funcţie a

Alegeri 2020: PSD a câştigat primăriile Slatina, Caracal, Balş, Piatra-Olt, Corabia, Potcoava
Orban: „Acest Guvern este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, care şi-au pus încrederea în formaţiunile politice care i-au înşelat”,
Marius Iancu (PSD): „Trebuie să stopăm fenomenul «tinerilor pensionari», care au pensii speciale, dar şi salariu de demnitar reangajat la stat”
Distribuie acest articol

Loading

 

Liberalul Ştefan Nicolae a fost numit, în sedinţa de Guvern de joi, 11 aprilie, noul prefect al judeţului Olt, după eliberarea din funcţie a lui Mario De Mezzo, candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina.

 

Ştefan Nicolae (PNL) a mai deţinut funcţia de subprefect şi prefect, în trecut. De profesie medic veterinar, acesta a condus Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor Olt.

 

Ştefan Nicolae a fost numit de Guvernul condus de Marcel Ciolacu în sedinţa de joi, 11 aprilie, în cadrul aceleaşi sedinţe fiind eliberat din funcţie Mario De Mezzo.

Noul prefect de Olt, Ştefan Nicolae, va depune jurământul de învestire astăzi, 12 aprilie, la ora 11.45, în sala de sedinţe a Prefecturii Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0