Subprefectul Ana Maria Ciauşu a demisionat din PNL Olt. „De foarte mult timp, ceea ce mi se întâmplă mă afectează”

HomePolitică

Subprefectul Ana Maria Ciauşu a demisionat din PNL Olt. „De foarte mult timp, ceea ce mi se întâmplă mă afectează”

  Subprefectul de Olt, Ana Maria Ciauşu, şi-a anunţat demisia din calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal Olt. Ana Maria Ciauşu

Alegeri locale 2020. Secțiile de vot s-au deschis. Peste 10.000 de persoane din Olt au votat până la ora 8.00
Reprezentarea partidelor în Parlamentul României. Câți senatori și deputați are fiecare partid după repartizarea mandatelor de către BEC
VIDEO. Parcul Central din Balş va fi modernizat. Valoarea investiţiei se ridică la 3 milioane de euro
Distribuie acest articol

Loading

 

Subprefectul de Olt, Ana Maria Ciauşu, şi-a anunţat demisia din calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal Olt.

Ana Maria Ciauşu părăseşte PNL Olt, după disensiunile apărute în ultima perioadă în interiorul organizaţiei. Aceasta i-a înaintat demisia noului preşedinte interimar al PNL Olt, Gigel Ştirbu, făcând totodată publice şi mesajele pe care aceasta i le-a transmis prin Whatsapp.

Eu cand vreau sa scriu, scriu!

Parafrazare după filmul cu fluieratul dar stiu ca aduce pagubă să fluieri a prost, deci scriu…si scriu rar pe Facebook, dar cand o fac e ditai povestea.  De ce? De nervi! Daca aveți rabdare să citiți veti înțelege exact, daca nu, înțelegeți ce vreți 🙂 e bine oricum!

Astazi, 03.11.2023, am demisionat din calitatea de membru al Partidul National Liberal, filiala Olt! De ce? Pentru ca….

Am trăit până la vârsta asta asumând in toate cazurile in care as fi putut afecta pe cineva sintagma „tăcerea e de aur”! Si am spus ce am avut de spus fie in particular interlocutorului de discuție fie in cadrul instituțional in care m-am găsit fara sa fac alte comentarii sau declarații publice.

Dar, pentru că de foarte mult timp ceea ce  (mi) se intampla in organizatia PNL Olt ma afecteaza (interpretati in ce sens doriti lucrul acesta), am decis azi sa fac public un mesaj pe care i l-am transmis președintelui interimar al PNL Olt si, o data cu acest mesaj, i-am transmis si demisia mea ( fie și in politica, ce e prea mult, e prea mult si de neacceptat).

Mulțumesc tuturor colegilor care au muncit cot la cot cu mine (asta inseamnă ca unii au mimat munca si au cules doar roadele) timp de peste 10 ani de zile, cu credinta, devotament si loialitate fata de acest partid ai carui lideri  nu mai stiu sau nu mai vor sau nu au interes (alegeti ceea ce considerati potrivit) sa tina oamenii uniti intr o echipa din care sa nu le fie rusine ca fac parte!”, a transmis Ana Maria Ciauşu, pe Facebook.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0