Suspecții din dosarul femeii omorâte și incendiate în Giurgiu și-au recunoscut crima

HomeEveniment

Suspecții din dosarul femeii omorâte și incendiate în Giurgiu și-au recunoscut crima

Trei mandate de arestare au fost emise în cazul principalilor suspecți pentru uciderea femeii incendiate, acum trei săptămâni, pe un câmp din Giurgiu. Cei trei, care locuiau împreună cu victima în București, au recunoscut în fața judecătorilor că au lovit-o pe femeie până a rămas fără suflare, după care, ca să își ascundă fapta, au incendiat-o.

Crimă în Olt. Un tânăr, de 22 de ani, a ucis în bătaie un bărbat, iar apoi l-a aruncat într-un pârâu. Cadavrul, descoperit la câteva săptămâni
Olt: Se cere sprijinul oamenilor după ce un băiat de 17 ani cu sindromul Dawn a dispărut de acasă
VIDEO. Craiovean, reţinut pentru tentativă de viol. Tânăra a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale, într-o maşină
Distribuie acest articol

Loading

La trei săptămâni de când trupul incinerat al femeii de 32 de ani a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu, anchetatorii au reușit să identifice mașina folosită pentru a transporta geamantanul în care a fost pus trupul neînsuflețit. A fost doar o chestiune de timp până când cei trei oameni cu care locuia victima au fost aduși la audieri și rapid reținuți, mai ales că alți martori le-au povestit anchetatorilor că în casa în care locuiau toți erau adesea scandaluri.

În acest dosar au fost audiate deja peste 100 de persoane, din cercul femeii, dar și șoferi care tranzitau drumul național lângă care a fost incendiată femeia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a fost incinerat trupul au confirmat prezentața celor trei în zonă chiar la ora când martorii incendiului au sunat la 112.

Anchetatorii au reușit să stabilească, în acest caz, că victima a fost lovită mortal în cap, apoi băgată în geamantan. Acesta a fost aruncat pe câmpul din Giurgiu și apoi incinerat.

Sursa: digi24.ro

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0