Tânăr de 22 de ani, din Slatina, sub influenţa substanţelor interzise, pe strada Banului

HomeEveniment

Tânăr de 22 de ani, din Slatina, sub influenţa substanţelor interzise, pe strada Banului

  Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Slatina, a fost prins sub influenţa a doua substanţe interzise, pe strada Banului. polițiștii Birou

Tânăr, din Craiova, la volan sub influenţa cocainei
Sub influenţa drogurilor, un tânăr, din Argeş, a provocat un accident. Alţi doi tineri, pasageri în maşină, au ajuns la spital
Tânăr, din comuna Iancu Jianu, la volan sub influenţa substanţelor interzise
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Slatina, a fost prins sub influenţa a doua substanţe interzise, pe strada Banului.

polițiștii Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice, pe data de 11 iulie, ora 22.00, la intersecția străzii Basarabilor cu strada Banului, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv: T1B THC și T2B OPI.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

Foto: arhivă

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0