Tânăr, de 24 de ani, din Filiaşi, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

HomeEveniment

Tânăr, de 24 de ani, din Filiaşi, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

  Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Filiaşi, a fost depistat sub influenţa substanţelor psihoactive, pe bulevardul Racoviţeanu, duminică d

FOTO. Poliţiştii olteni au ieşit în stradă. Un alt tânăr drogat, la volan pe o stradă din Slatina
Şofer luat de radar cu peste 120 de km/oră pe o stradă din Craiova. Un alt tânăr, depistat drogat
Sub influenţa drogurilor, un tânăr, din Argeş, a provocat un accident. Alţi doi tineri, pasageri în maşină, au ajuns la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Filiaşi, a fost depistat sub influenţa substanţelor psihoactive, pe bulevardul Racoviţeanu, duminică dimineaţă, în jurul orei 10.20. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat, pe data de 12 noiembrie, ora 10.20,  un tânăr de 24 de ani, din orașul Filiași, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Racoțeanu, din localitate.

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0