Tânără, din judeţul Olt, dispărută de acasă. Se cere sprijinul populaţiei

HomeEveniment

Tânără, din judeţul Olt, dispărută de acasă. Se cere sprijinul populaţiei

  UPDATE: Luni, 9 ianuarie, tânăra a fost identificată în comuna Vultureşti. Aceasta era la domiciliul unui băiat şi nu a fost victima vreunei

Tânăr, din Olt, prins la volan fără permis de conducere şi cu o alcoolemie de 1,24 mg/l
Accident în Brebeni. O femeie a fost lovită de o maşină
Bărbat, din Drăgăneşti-Olt, prins cu 109 km/h şi cu permis FALS
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Luni, 9 ianuarie, tânăra a fost identificată în comuna Vultureşti. Aceasta era la domiciliul unui băiat şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.  

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 21 de ani, din comuna Călui, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Aceasta a plecat din data de 2 ianuarie, iar astăzi a fost anunţată dispariţia. Cine o vede este rugat să sune la 112.

La data de  6 ianuarie 2023, în jurul orei 09.40 Inspectoratul de Poliţie  Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie, cu privire la faptul că, în data de 2 ianuarie, IANCU CRISTINA-DANIELA, în vârstă de 21 ani, din comuna Călui, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme,  ochi căprui, păr lung de culoare neagră, față ovală și cunoscută cu dizabilități de deplasare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o vestă de culoare gri, pulover de culoare neagră, pantaloni de culoare galbenă și în picioare avea o pereche de cizme de culoare roșie.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

CITEŞTE ŞI: Autorul tâlhăriei de pe strada Cuza Vodă, din Slatina, a fost identificat şi reţinut. Hoţii vin din alte judeţe

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0